09 d’octubre 2017

Taller familiar “La Corba, camina i recull"

El dissabte 7 d'octubre es realitza el taller familiar “La Corba camina i recull, taller de vidre naturalment creatiu” adreçat a famílies amb infants de 2 a 6 anys.

Aquest taller emmarcat dins les activitats del cicle “Biblioteques amb D.O.” , l'han pogut gaudir 15 infants,  juntament amb els seus pares, a la sala d’actes del Casal d’entitats.

Es va iniciar el taller amb la narració del conte “La Corba camina i recull”, una història protagonitzada per una artista que usa els materials més increïbles per realitzar la seva obra. Ella, amb la seva creativitat, en fa obres d'art i objectes reutilitzats. 



A continuació els nens i nenes van passar a l’acció, asseguts a terra al voltant d’un gran ventall de materials  reciclats van poder imaginar, enginyar i crear petites obres d’art.  Tots els assistents es van poder endinsar a l’aventura de reciclar i reutilitzar, per crear i recrear, i contribuir així a l’equilibri del planeta.









Per finalitzar l’activitat, tots els infants van exposar les creacions al voltant del Boti Boti, i tothom va marxar molt content amb les seves creacions.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada