07 d’abril 2018

Presentació de la novel·la "El Secret de les caves Malsor" guanyadora de la 3a edició del Premi Celler de Lletres



La biblioteca Ramon Bosch de Noya convoca des de fa quatre anys el Premi de Novel·la Curta "Celler de lletres" dedicat a guardonar obres de menys de 100 pàgines, de ficció al voltant de la temàtica vitivinícola.

Consulteu les bases aquí ja que el període de presentació d'originals és justament durant el mes d'abril.

El divendres 6 d'abril es va presentar l'edició publicada per Meteora de l'obra guanyadora de la tercera edició, "El Secret de les caves Malsor" d'Olga Olaria.



En una visita als cellers Olmoy, unes caves de la competència, l’Eva Sendra, empleada de les caves Malsor, pateix un accident quan s’ensorra el terra d’una sala i cau en una cambra inferior. La fortuna vol que no es faci mal, però la caiguda serà el detonant d’uns fets, d’entrada incomprensibles, que impulsaran l’Eva cap al descobriment d’un dels secrets més ben guardats del món del cava, fins al punt que molts sempre havien cregut que es tractava d’una llegenda.
Aquest secret, però, és també l’objectiu d’uns personatges cobdiciosos, capaços de tot per aconseguir treure’n benefici i, sobretot, per obtenir venjança d’uns greuges familiars que no s’han oblidat ni perdonat.
Com tot secret, el de les caves Malsor també pot ser descobert, però caldrà tenir els mateixos coneixements, molt específics, d’origen matemàtic, que posseïen els creadors del Gran Reserva Brut Nature Malsor, un dels caves més admirats del món, potser el millor.




Amb la presència de Jordi Fernando (editor de Meteora), Montse Medall (regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní), Olga Olaria (l'autora) i Sílvia Romero (portaveu del jurat del premi), i també amb l'assistència de l'alcalde Josep Maria Ribas i un nodrit públic.

L'acte va comptar amb el suport de les Caves Celler Vell i la Llibreria Jepi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada