03 de juliol 2017

Diari del trasllat - segona quinzena de juny.

Durant el mes de juny (i finals de maig), l'equip de la biblioteca ha realitzat un parell de visites a biblioteques noves: la biblioteca de Martorell i la biblioteca de Cerdanyola del Vallès. 
També en aquestes dates s'ha inaugurat la remodelació de la biblioteca de Sant Feliu de Llobregat (el 12 de juny). Aquí pengem una foto on es veu la màquina d'autopréstec i també la bústia intel·ligent (darrera) d'aquesta biblioteca. És interessant perquè a la nova biblioteca de Sant Sadurní tindrem màquines d'autopréstec i ens hi hem d'anar familiaritzant! 


En les visites a les biblioteques, ens hem fixat en diversos aspectes: la senyalització de les seccions de la biblioteca, la col·locació del fons en un mobiliari modern...


... També ens hem fixat en els carros per deixar els llibres consultats, la manera de senyalitzar que un document està en exposició (exclòs de préstec), el punt d'intercanvi de llibres, les sales d'estudi, els centres d'interès (on s'agrupen els exemplars relacionats amb un tema específic: el "Fet a mà" o el "Món laboral", per exemple), la manera d'enquadernar grups d'exemplars (com els llibres que porten diferents discos compactes com a material d'acompanyament), etc.  







A banda d'aquestes visites, hem continuat buidant les prestatgeries per encaixar el fons de la biblioteca. Aquí podeu veure com anem avançant:







El fons provinent del Magatzem
El fons de Col·lecció Local que hi ha al Despatx

2 comentaris:

  1. Hola, felicitats per la feina que esteu fent amb el trasllat! He llegit que dissabte 22 de juliol inauguren el nou edifici, voldria saber si podeu començar el trasllat al nou edifici aquest juliol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola. Gràcies per posar-vos en contacte amb nosaltres. Confirmem que s’inaugura l’edifici nou el 22 i que la biblioteca no obrirà les seves portes fins el mes de setembre.

      Elimina